Hupsista taas…

Joo, tota noin.. Kaksi kuukautta tuli ja meni. Meillä oli tosiaan homecoming ja kaikkee.. koripallo loppu, ja track kausi on nytten alkanut. Ei olla vieläkään päästy ratsastamaan, mutta eiköhän sitäkin piakkoin pääse tekemään. Olen saanut jo paluu päivänkin, olen lähdossä täältä takaisin Suomeen 10. heinäkuuta, Suomessa ollaan 11. päivä.

Olen tässä miettinyt, että teen varmaankin Facebook ryhmän, jonne pystyisin päivittelemään miun tekoja useammin, koska pystyisin sen tekemään ihan puhelimella. Koneen avaaminen nimittäin kestää aika kauan  näinä päivinä, en tiedä mikä siinä sitten on.

Anouch kävi tosiaankin Havajilla, ja minä pääsin käymään MInnesotassa. Käytiin mm. Mall of Americassa, mikä oli ihan järkyttävän iso. Siellä on siis huvipuisto sisällä kaiken maailman vuoristoratojen kanssa. Samalla ostin mm. paidan, varmaankin ensimmäiset shoppailut täällä ollessa.

Koulussa on mennyt ihan hyvin, ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Kotielämäkin menee ihan hyvin, mitä jos välillä turhautuu tuohon pikkusiskoon, mutta hänhän onkin vasta kymmenen, joten voin antaa sen hänelle anteeksi.

Ei ole oikeastaa tapahtunut mitään kummempaa, mutta siihen voi olla myös syynä se, että en ole kirjoittanut tänne mitään vaikka jotain olisikin tapahtunut. Miä teen nyt heti kyllä sen Facebook ryhmän ja päivittelen enemmänkin sinne kaikkea mukavaa. Jos en lisännyt jota kuta, joka haluaisi tuohon ryhmään liittyä, niin ei muutakun vaan pyytelemään! 🙂

Nyt pitääkin mennä auttelemaan kotitöissä, ja en pysty lisäämään kuvia, koska tämä sivusto hieman temppuilee.. Seuraavaan kertaan!

♡ Sara ♡

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s